MENÜ

ANIMNÁCIÓ
Magyar Animációs Portál

Megtekinthető: http://onlinefilmekaneten.blogspot.com/2012/04/hofeher-1983.html

 

r: Nepp József, í: a Grimm testvérek meséjéből Nepp József, d: Romhányi József, a: Szalay Edit, Uzsák János, Zsilli Mária, ht: Magyarkuti Béla, z: Deák Tamás, dsz: Hajnal István, hm: Réti János, v: Hap Magda, o: Henrik Irén, 35 mm, 97, szín, rajz-játékfilm. A film az INFAFILM-mel együttműködésben készült. T: Az ismert Hófehérke-történet kissé átalakítva: Hét zsémbes vénlegény és egy termetes leányzó viszontagságait ismerhetjük meg a filmből.

 

Hófehér, Nepp József filmjét valamennyi fővárosi és számos megyei napilap értékelte, az összes filmszaklap, illetve a rádió és a televízió több műsora is foglalkozott vele. Néhány a cikkek beszédes címéből: Grimmék átszabva, Hófehér és társasága, A Mézga családtól a Hófehérig, Kérem, itt bűntényről van szó, Gusztáv, Piszkos Fred és Hófehér, Gulliver és a hét törpe, Hejhó?, Mi újság abban a brutális külvilágban? stb.

 

wikipedia: http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%B3feh%C3%A9r

Cikkek:

http://www.filmvilag.hu/xereses_aktcikk_c.php?&cikk_id=6371&gyors_szo=Dargay%2BAttila&start=0#

 

Hírek

 • Nyócker 8D ajánló
  2012-04-15 15:05:48
 • Húsvéti rajzfilmes tábor
  2012-03-18 14:35:01

  Húsvéti rajzfilmes tábor rajzfilmkészítés iránt érdeklődő gyerekeknek a Magyar Rajzfilm Stúdióban

  Húsvéti rajzfilmes tábor rajzfilmkészítés iránt érdeklődő gyerekeknek a Magyar Rajzfilm Stúdióban. A Magyar Rajzfilm Kft. animációs iskolája 2 napos programot szervez a rajzfilmkészítés iránt érdeklődő gyerekeknek a tavaszi szünetben, húsvétkor.

  Forrás: http://www.magyarrajzfilm.hu

Asztali nézet